Jaarlijkse uitvoering 13 april a.s.

Het Oosterhuuzens Dialectkoor geeft op 13 april 2019 haar jaarlijkse uitvoering.
Zoals de laatste jaren gebruikelijk wordt de uitvoering ook dit jaar weer gegeven in Het Boshuis in Klarenbeek.
Onze dirigent, Theo Uijttenboogaart, heeft ook dit jaar weer een gevarieerd programma samengesteld met enkele nieuwe liedjes en ook enkele "gouwe ouwe". Natuurlijk zijn er ook weer een aantal onvervalste meezingers. Het belooft weer een ouderwets gezellige avond te worden.
De uitvoering begint om 20.00 uur.
In de pauze van deze uitvoering is er weer een grandioze verloting met vele mooie prijzen.
Ook dit jaar is er weer een gastoptreden. Daarvoor komt dit keer zanger en entertainer "Kappie" onze uitvoering opluisteren.
Kaarten voor de uitvoering zijn verkrijgbaar op de adressen zoals vermeld op onderstaande flyer.
De entree is 6 euro.

Repetities

In de eerste maanden van dit jaar wordt er elke week gerepeteerd:
Op de even weken op dinsdag en op de oneven weken op donderdag (zie Agenda).
Beide avonden beginnen de repetities om 20.30 uur.
Ze worden dinsdags gehouden in het bijgebouw bij het Dorpshuis en op donderdag in de sportzaal van het Dorpshuis aan het Oude Veen in Oosterhuizen. Mannen die interesse hebben mogen bij elke repetitie van het koor komen kijken, luisteren en meezingen.
Wie meer wil weten van het Oosterhuuzens Dialectkoor kan informatie krijgen bij secretaris Gerrit Hulshof, telefoon 055 301 1399. Alle verdere informatie is te vinden op deze website.

Privacyverklaring

Het Oosterhuuzens Dialectkoor verspreidt via deze website beeldmateriaal (foto’s of video’s) van optredens of andere evenementen van het koor. Op dit beeldmateriaal zijn in veel gevallen behalve koorleden ook toeschouwers in beeld gebracht. Het kan voorkomen dat iemand uit het publiek herkenbaar in beeld is gebracht. Een herkenbaar in beeld gebrachte persoon heeft te allen tijde het recht om zich te verzetten tegen publicatie van dergelijke beelden. Het Oosterhuuzens Dialectkoor zal in dat geval direct gehoor geven aan een verzoek (te richten aan de secretaris van het koor) om de betreffende beelden te verwijderen van de website.
Het Oosterhuuzens Dialectkoor wil op die wijze de privacy borgen van leden/personen die dergelijke publiciteit willen vermijden en het koor zal zorgvuldig omgaan met eventuele klachten en verzoeken op dit punt.